Vulkansk aktivitet - første halvdel af 2009 - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2009)
I det forgange halvår kan vi konstatere de største forskelle fra sidste halvår af 2008 i Stillehavsregionen. Filippinerne var godt repræsenteret sidste gang, men der har ikke været noget bemærkelsesværdigt fra dem de seneste seks måneder.