Hajlort og -tænder - fundet i stort antal under moleret på Mors - Madsen, Henrik (GeologiskNyt, 2009)
Fossile hajtænder er forholdsvis almindelige at finde i geologiske aflejringer rundt om i Verden. På nogle danske lokaliteter, som fx ved Faxe, Ølst/Hinge og Trelde Næs er fund af hajtænder ikke ualmindelige. Denne artikel fortæller bl.a. om fund af mange hajtænder i et specielt lag i Stolleklint Ler ved Sundby strand på Mors.