Liv i universet - er vi alene? - Pedersen, Gro Birkefeldt Møller (GeologiskNyt, 2009)
“Liv i universet – er vi alene” er det seneste danske skud på stammen om det gådefulde emne. Spækket med forskningsresultater presset ned i en let spiselig essayform på 200 sider forsøger bogen forgæves at gabe over øjets udvikling til pladetektonik på Venus, men desværre bliver beskrivelserne til tider ligeså kryptiske og gådefulde som emnet selv.