Sommeren 2008 var varm - men med en regnfuld august - Rosenørn, Stig (GeologiskNyt, 2008)
Sommeren 2008 var som helhed temmelig varm og solrig. Junivejret var forholdsvis varmt, solrigt og temmelig tørt. Julivejret var varmt og solrigt. Augustvejret var fortsat forholdsvis varmt, men meget regnfuldt og temmelig solfattigt. I hele sommerperioden var vinde omkring vest de mest dominerende, trods flere perioder med varme østenvinde.