Nalunaq Guldminen stopper produktionen - køber søges - Dahl, Ole (GeologiskNyt, 2008)
Efter 4 år og 10 måneder stopper produktionen i Nalunaq Guldminen i det sydvestlige Grønland i starten af 2009. Det er ejeren Crew Gold Corporation, som ved en gennemgang af økonomien har vurderet, at driften af minen ikke længere er rentabel.