Houfeng didong yi - historien om Verdens første seismometer - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2008)
Man tager en halvstor krukke, 8 drager, 8 tudser, 8 kugler og tilsætter en smule ingeniørmæssig snilde – og vupti! Så har man et velfungerende seismometer.