Danekræ i Næstved? - stenmessen i Næstved bød på overraskelser - Hansen, Niels (GeologiskNyt, 2008)
På den årlige smykke-, fossil- og mineralmesse i Næstved kunne man få bestemt sine fund på Geologisk Museums stand ved Sten Lennart Jakobsen og Niels Bonde. Her dukkede der et par spændende ting op!