En weekend i geologiens tegn - ud og se med GD! - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2008)
Geologiens Dage 2008 var en yderst velbesøgt begivenhed – her er nogle udpluk fra et par dage, hvor geologien var i centrum!