Nyt boringsudstyr betaler sig - ny boringsservicevogn klarer det meste - Linderberg, Johan (GeologiskNyt, 2008)
Det kan være en kostelig og tidskrævende affære at udføre boringsundersøgelser. Med en ny boringsservicevogn kan Odense Vandselskab nu selv foretage omfattende undersøgelser på bare én arbejdsdag.