Dommedagsanden - Australiens bud på Verdens største rapand - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2008)
En kødædende kæmpeand med et næb på størrelse med et hestehoved og en kampvægt på to en halv struds… Det er skræmmende! Heldigvis er den uddød!