Klimamodeller og vanddamp - Langen, Peter L. (GeologiskNyt, 2008)
Ole Humlum kritiserer i GeologiskNyt 2/2008 moderne klimamodeller for deres behandling af vanddamp og hele den hydrologiske cycklus. Kritikken virker noget forfejlet, idet den ser ud til at bygge på en række misforståelser. Jeg giver her en mere præcis beskrivelse af emnet.