Mars’ nordligste feltgeolog - Phoenix Mars Lander - Pedersen, Gro Birkefeldt Møller (GeologiskNyt, 2008)
Lastet med mikroskoper, ovne, en skovl, en vejrstation og et mindre kemilaboratorium er feltarbejdet gået igang for Phoenix. For første gang kortlægges det polare klima ved Mars’ nordpol, og Phoenix har afsløret is i 5 cm’s dybde og undersøgt kemien af den lokale permafrostjord.