Fossil Art - an exhibition of the Geologisches Institut - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2008)
I marts udkom denne bemærkelsesværdige bog, der på sin vis er et “katalog” over en eventyrlig udstilling af fossile gravegange, spor og aftryk samt i enkle tilfælde – fossilerne selv – gennem 2 mia. år. Den flotte udstilling kan i øvrigt ses på Geokongressen i Oslo i august i år.