Luffe - En helt fantastisk skildpadde - Madsen, Henrik (GeologiskNyt, 2008)
Skildpadder er sjældne at finde i de danske geologiske aflejringer. Denne artikel fortæller blandt andet om et meget velbevaret eksemplar fra Mors.