Rædslen fra Devon-havet - udflugt med døden - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2008)
Den var større end en hvidhaj, nappede som en T-rex og var pansret som en skildpadde. Og menuen stod ikke ligefrem på grønne salater... Dunkleosteus var de 7 devonske haves skræk!