Mineral-guide - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2008)
Dette er den femte bog i serien Mineral-guide, der omhandler mineraler og geologi på Grønland. I denne udgivelse kan man bl.a. læse om det ældste grundfjeld i Godthåb og Fiskenæsset, samt om hvilke mineraler man kan samle i områderne.