Brugervenlig geologi på nettet - kort over værdifulde geologiske områder - Holm, Lise (GeologiskNyt, 2008)
Som led i kommuneplanlægningen bliver en del af kommunernes nye opgaver at sikre bevaringsværdige geologiske interesseområder. Det har resulteret i projektet om et landsdækkende kort over værdifulde geologiske områder. Region Midtjylland ligger allerede klar på nettet.