Norges fjelde - og det skrøbelige luftkastel - Nielsen, Søren Bom (GeologiskNyt, 2008)
I GeologiskNyt nr. 3 fra 2007 bragte vi et indlæg af Søren Bom Nielsen om dannelsen af Norges fjelde. Dette indlæg resulterede i et modindlæg af Peter Japsen m.f. i nr. 5/07. Søren Bom Nielsen be- og forsvarer hér denne artikel i den fortsatte debat.