Lötschberg basistunnel - en tunnel til tiden - Karlsen, Erik (GeologiskNyt, 2008)
Schweizernes nyeste jernbanetunnel, den næsten 35 km lange Lötschberg Basistunnel, har givet nye oplysninger til beskrivelsen af Alpernes geologi. Samtidig har den været et eksempel til efterfølgelse på, hvorledes et projekt kan blive færdigt til den planlagte tid, når blot man tager de rigtige forholdsregler.