Pattedyrenes skøre laboratorium - fortidens mærkelige megafauna - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2007)
Pseudonæsehorn tynget af to sidestillede horn og elefanter udstyret med fire stødtænder. Det har ikke skortet på besynderlige kreationer i overstørrelse til pattedyrenes catwalk.