Månedens mineral - korund - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2007)
I januar 2007 påbegyndte Geologisk Museum en ny udstillingsrække under navnet “Månedens mineral”. Hver måned kan man således glæde sig over nye, spændende stykker, som ikke findes i museets permanente udstilling.