Futalognkosaurus dukei - ny megadinosaur fra Sen Kridt - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2007)
Fundet af en enorm halshvirvel i Patagonien, Argentina, blev startskuddet til udgravningen af en ny megadinosaur samt en usædvanligt detaljeret beskrivelse af et økosystem fra det Sene Kridt.