Plader på kollisonskurs - hvad har Peru og Sumatra til fælles? - Larsen, Tine B. (GeologiskNyt, 2007)
Inden for en måned ramte flere kraftige jordskælv henholdsvis det centrale Peru og kysten ud for det centrale Sumatra med tab af menneskeliv til følge - er der en sammenhæng mellem jordskælvene, eller er det blot helt tilfældigt?