Stor, større... størst! - velkommen til megadinosaurernes klub - Hjuler, Morten L. (GeologiskNyt, 2007)
De kunne blive længere end en blåhval og veje det samme som 10-20 elefanter. GeologiskNyt tager på safari blandt megadinosaurerne.