Vulkansk aktivitet på Jorden - nyt fra de sidste 6 måneder - Plesner, Susanne (GeologiskNyt, 2007)
Denne opdatering sætter ekstra fokus på russiske vulkaner - specielt stratovulkanen Karymsky, der har været aktiv i et stykke tid.