Fossilien og Strandfunde - Hansen, Mogens K. (GeologiskNyt, 2007)
Hvis ferien skal holdes i Danmark eller i Nordtyskland i år, og den tilmed skal indeholde nogle fossilture og ture til stranden, var det måske værd at anskaffe sig disse to anmeldte bøger, der kan være til hjælp med bestemmelser og beskrivelser af forskellige fossiler og strandsten.