Indvielse af Geologisk Institut - kunsten stiger - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2007)
Mandag d. 18. juni blev de nye bygninger, som Geologisk Institut, Aarhus Universitet, har overtaget, indviet med en reception. Det er det gamle kunstmuseum i Århus, der efter en gennemgribende ombygning er blevet klart til indflytning. Således er de fleste afdelinger af geologi nu samlet ét sted.