Storegga - nu også i Grønland - Bennike, Ole; Wagner, Bernd (GeologiskNyt, 2007)
Storegga-skredet, der fandt sted ud for Vestnorge, er det største submarine skred, der har fundet sted i Nordatlanten siden sidste istid. Skredet dækker et område på 95.000 km2, og det udløste flere tsunamier i de nærliggende kystområder.