En verden af mineraler - i Grønland - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2007)
I slutningen af 2006 udkom denne flotte bog om mineraler i Grønland. De mange smukke billeder suppleres af nyttige oplysninger om mineralerne og med interessante informationer om for eksempel mineralnavnenes oprindelse, råstoffer og forekomster.