Efterforskningsgeologen - Krathaus, Trine (GeologiskNyt, 2007)
Efterforskningsgeologen evaluerer områder og vurderer, om de kan være interessante i forbindelse med olie og gas. Hun arbejder på Statoil i Norge, hvor hun også er med i planlægningen af boringer.