Glaciologen - Bælum, Karoline (GeologiskNyt, 2007)
Vil man holde hovedet koldt under læsningen, ligger det perfekte universitet i Svalbard. I fritiden kan man for eksempel køre ræs på en snescooter - eller være hundeslædeguide!