Formidlingsgeologen - Hansen, Niels (GeologiskNyt, 2007)
Kommunikation og formidling er nøgleordene for pressechefen. Han skal både kunne formidle den faglige side af vejret i Danmark og fortælle den gode historie om blandt andet snurrebasser og cykloner, som skal kunne forstås af alle.