Materialegeologen - Thomsen, Tonny Bernt (GeologiskNyt, 2007)
Materiale-geologens viden om mineralers og bjergarters fysiske og kemiske egenskaber bruges fx i bygge- og anlægsbranchen til at fremstille bedre cement og beton og til at undersøge, hvorfor beton nedbrydes.