Geologi-geoscience i København - en verden af muligheder - Herrmann, Nina (GeologiskNyt, 2007)
Geologi-geoscience-studiet på Københavns Universitet er for dig, der gerne vil beskæftige dig tværfagligt med naturvidenskab i et bredt perspektiv og samtidig få en samfundsanvendelig viden inden for eksempelvis olie, råstoffer, grundvand, klima og miljø - en viden, der lige nu efterspørges af arbejdsmarkedet i Danmark og i udlandet.