Geovidenskaberne i Århus - geologi, geofysik og geoteknologi - Pedersen, Vivi Kathrine (GeologiskNyt, 2007)
Studierne på Geologisk Institut i Århus henvender sig i høj grad til folk, der finder naturvidenskab interessant og samtidig ønsker at kombinere denne interesse med en større forståelse af vores Jord - hvordan den er opstået og har udviklet sig, og hvordan vi bedst muligt kan få glæde af ressourcerne, som Jorden indeholder.