Danmarks Geologipris 2006 - "skorpe er andet end tørt franskbrød" - Hjuler, Ulla V. (GeologiskNyt, 2007)
Danmarks Geologipris 2006 giklørdag d. 24. februar til lektor Søren Bom Nielsen fra Geologisk Institut, Aarhus Universitet, for hans arbejde, der bl.a. præsenterer en ny teori for palæocæn hævning af visse indre dele af det europæiske kontinent.