Trykudligningsmodeller - skaber brede ligevægtsprofiler - Jakobsen, Poul; Brøgger, Claus (GeologiskNyt, 2007)
I forbindelse med SIC-projektet mellem Hvide Sande og Nymindegab er der foretaget trykmålinger i stranden for at dokumentere funktionen af trykudligningsmodulerne, som er lodrette drænmoduler.