SIC-systemet - løsning på den globale vandstandsstigning - Jakobsen, Poul; Brøgger, Claus (GeologiskNyt, 2007)
Resultatet af SIC-projektet med miljøvenlig kystbeskyttelse udført over 11 km på Vestkysten mellem Hvide Sande og Nymindegab viser, at dengennemsnitlige strandhøjde fra klitfoden i kote 4 og 100 meter ud modhavet er hævet op til 1,47 meter i forhold til referenceområde 2 udentrykudligningsmoduler.