Kommunale chefers syn på digitaliseringslandskabet - Nielsen, Jeppe Agger (Geoforum Perspektiv, 2012)
Denne artikel tegner et billede af kommunernes digitale modenhedsniveau og redegør for aktuelle digitaliseringsudfordringer. Artiklen er baseret på en spørgeskemaundersøgelse fra 2009 til it-cheferne i samtlige 98 danske kommuner, hvor 82 pct. har svaret.