Den Digitale Agenda – hvilken rolle spiller Geodata? - Møller, Thomas W. (Geoforum Perspektiv, 2012)
De offentlige strategier myldrer frem i disse måneder, senest er den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi udgivet af regeringen, regionerne og kommunerne udkommet og KL udgavsidste år fælleskommunal digitaliseringsstrategi 2010-2015. Nærværende artikel gennemgår og diskuterer strategiernes ambitioner og målsætninger og geodatas rolle heri.