Det Kongelige Danske Geografiske Selskab - Redaktionen, - (Geografisk Tidsskrift, 1963)
Møder i sæsonen 1962-63 .................................. IV Protektor, bestyrelse og råd . .............................. V XX Internationale Geografkongres 1964 .......... VI