Hans Egede and the Frobisher Strait - Kejlbo, Ib Rønne (Geografisk Tidsskrift, 1971)
ENG: Hans Egede and the Frobisher Strait This article is available in both an English and a Danish version. The figures and references only appear in the English version, but with figure captions in both English and Danish. DK: Hans Egede og Frobisher Strædet Denne artikel findes både i en engelsk og en dansk version. Figurerne og referencerne findes kun i den engelske version, men figurerne har både engelske og danske figurtekster.