Det Kongelige Danske Geografiske Selskab - Jacobsen, Niels Kingo; Jensen, Ruth Helkiær (Geografisk Tidsskrift, 1965)
Indhold Protektor, bestyrelse og råd ......................................... VII Tronfølgeren, Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Margrethe ..... IX Møder i sæsonen 1964-65 ............................................ X A. P. Møller, nekrolog............................................... XI Sophie Petersen, nekrolog ........................................... XII Lauge Koch, nekrolog............................................... XIII