Anmeldelse - Kragballe, N. C. (Geografisk Tidsskrift, 1925)
Anmeldelse af O. Olufsen: Hos Ørkenens Sønner. Olufsens Sahara-Ekspedition 1922-23. (8° 211 S. m. talr. Illustr. og l Kort). H. Hagerup. Kbhvn. 1924.