Det Kongelige Danske Geografiske Selskab - Redaktionen, - (Geografisk Tidsskrift, 1972)
Møder i sæsonen 1971-72..................................... II Protektor, præsident, bestyrelse og råd............ III Laurits Bruhn, nekrolog....................................... IV