An Elementary Program on Urban Description: The Cell-Counting Method - Hebin, Ole (Geografisk Tidsskrift, 1968)
ENG: This article is available in both an English and a Danish version. The figures and references only appaer in the English version, but the figure captions appear in both English and Danish. DK: Denne artikel findes både i en engelsk og en dansk version. Figurer og referencer findes kun i den engelske udgave, dog er figurteksten på både engelsk og dansk. Dansk titel: Et elementært bybeskrivende program