Det Kongelige Danske Geografiske Selskab - Jacobsen, Niels Kingo; Jensen, Ruth Helkiær (Geografisk Tidsskrift, 1967)
Møder i sæsonen 1966-67 ........................................... VII Societa Geografica Italiana 1867-1967 ............................. VIII Tronfølgerens bryllup .............................................. IX Therkel Mathiassen, nekrolog ....................................... X Protektor, Præsident, bestyrelse og råd ........................... XII