Danske plantageanlæg på Guldkysten 1788-1850 - Jeppesen, Henrik (Geografisk Tidsskrift, 1966)
DK: Denne artikel findes både i en dansk og en engelsk udgave. Figurerne og referencerne optræder kun i den danske udgave. ENG: This paper has both a Danish and an English version. The figures and references only appear in the Danish version, but with both Danish and English figure captions. English title: Danish Plantations on the Gold Coast 1788-1850