Festskrift til Harald Ilsøe på 80-årsdagen den 18. januar 2013 - Nielsen, Erland Kolding (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2015)
Den 18. januar 2013 fylder Det Kongelige Biblioteks tidligere forskningsbibliotekar og fagreferent i historie Harald Ilsøe 80 år. Hans gamle arbejdsplads vil med denne årgang af Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, som Harald Ilsøe selv var redaktør af 1969-1983 og 1992-1993, med afhandlinger af kolleger og fagfæller hylde ham for hans mangeårige indsats i bibliotekets og forskningens tjeneste.