Retsvidenskabens store bibliograf : Jens Søndergaard in memoriam 8.8.1917 – 21.7.2011 - Nielsen, Erland Kolding (Fund og Forskning i Det Kongelige Biblioteks Samlinger, 2015)
Nekrolog over fhv. forskningsbibliotekar Jens Søndergaard